Kære forældre

Hvad er Phoenix Netparty?

Phoenix Netparty er et hygge lanparty, som er et event hvor deltagerne medbringer deres egen computer eller spillekonsol. De kobles sammen i et netværk, hovedsagligt for at spille konkurrencer i multiplayerspil, men også bare for at spille online.

Hos Phoenix Netparty, har vi konkurrencer i forskellige spil. Vi har plads til 144 deltagere og har et crew på 17 frivillige. Eventet afholdes henover en weekend, fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Der er mulighed for at have sovepose med, men erfaringsmæssigt er søvn ikke det deltagerne får mest af.

Phoenix Netparty er for piger og drenge i alle aldre der syntes gaming er sjovt, dog har vi det krav, at man skal kunne klare sig selv. Hvis ikke man kan det helt, kan man som forældre købe et gæstekort (50 kr.), som giver adgang til hallen men uden computer, så man kan være der sammen med sit barn. Man behøver ikke være der under hele eventet, man kan eksempelvis tage hjem og sove.

Der er vagter i hallen alle døgnets timer, men personlige ejendele er dog stadig på eget ansvar. Der kommer ikke nogle ind som ikke har adgangsbevis.

Der vil på stedet blive solgt snacks, sodavand, slushice og hjemmelavede toast's til små priser. Der er også mulighed for at handle i de nærliggende butikker, Netto og Brugsen. Samt bestille mad udefra. Vi arbejder på at der vil blive serveret morgenmad uden beregning både lørdag og søndag.

Der er bademuligheder i hallen og man kan også besøge svømmehallen som ligger i samme bygning, det koster dog et entré gebyr. Se svømmehallens priser og åbningstider på hallens hjemmeside.

Alt i alt skal man ikke være nervøs for at sende sine unge afsted. Vi har haft deltagere helt ned til 9 år.

For yderligere spørgsmål og information se mere under fanen Information eller stil spørgsmål via kontakt eller mail.


Vi ses til et fedt event
Phoenix Netparty
Skal du bruge et gæstekort?
Gæstekort kan købes samtidig med køb af billet eller ved indgangen.